Esports
Foto: FCP
16 d'abril del 2024
La palista Anna Ortiz, subcampiona del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials amb Tarragona
L’altafullenca i les seves companyes han cedit en la final davant Barcelona després d’haver vençut a Lleida en les semifinals
La palista Anna Ortiz s’ha proclamat subcampiona en el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials amb el combinat de Tarragona en la cita celebrada aquest dissabte 13 d’abril a les instal·lacions de l’Apol·lo Club Esportiu de Torredembarra.

L’altafullenca i les seves companyes han cedit en la gran final per 3-0 davant les actuals campiones. Cal recordar, que ella havia jugat l’última edició amb l’equip de Barcelona, i per tant, va ser una de les palistes que van alçar el títol. El seu desig, ja aleshores, era jugar amb Tarragona, i enguany ho ha pogut fer.

En les semifinals, Ortiz i les seves companyes es van imposar amb claredat a la Selecció de Lleida amb un resultat de 3-0. Mentre que el combinat barceloní va fer el mateix, amb un idèntic resultat, davant la Selecció de Girona.

La directora esportiva de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), Meritxell Ibáñez, ha fet balanç de la segona edició del Campionat de Seleccions Provincials. Ha dit que “ha estat un èxit rodó, molt positiu en línies generals”, destacant la bona organització per part del gimnàs torrenc.

Des de la FCP, destaquen “que el bon ambient entre jugadors, jugadores i aficionats ha aconseguit generar una atmosfera de pàdel molt enriquidora, en una prova disputada en categoria masculina i femenina de menors, veterans i absolut”. Igualment, afegeixen, que “el torneig ha posat de manifest el gran nivell de pàdel de les quatre demarcacions catalanes amb partits i eliminatòries molt emocionants”.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla