Esports
Foto: FCP
24 d'octubre del 2023
La palista Anna Ortiz es queda a les portes de les semifinals del Campionat de Catalunya Absolut
L’altafullenca ha fet tàndem amb Eugenia Guimet, i juntes han cedit en els quarts de final contra Noa Canovas i Maria Eulalia per 7-6 i 6-1
La palista Anna Ortiz s’ha quedat en els quarts de final de la 30a edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel, que s’ha disputat a les instal·lacions del Golf Costa Daurada del Catllar i el Gimnàs Apol·lo de Torredembarra entre el 16 i el 22 d’octubre.

L’altafullenca ha fet tàndem amb Eugenia Guimet. Juntes, han debutat en els vuitens de final davant la parella formada per Aina Porta i Elia Pons, a les quals han derrotat amb un doble 6-2. Malauradament, en la següent eliminatòria han tingut menys fortuna, i s’han acomiadat de l’opció d’arribar a les semifinals.

Oritz i Guimet s’han enfrontat a Noa Canovas i Maria Eulalia. El primer set ha sigut molt igualat, i s’ha decidit en el tie-break amb un 7-6 a favor de Canovas i Eulalia. La igualtat, però, ha desaparegut en el segon set, i aquestes han resolt l’encreuament amb un 6-1. Set i partit.

D’aquesta manera, l’altafullenca tanca les competicions nacionals amb el subcampionat de Catalunya de la categoria Júnior, i la meta dels quarts de final en la categoria absoluta. Cal recordar, que en el cas de la primera va ser l’última participació en un torneig de menors, tancant una etapa molt prolífera tant en el tennis com en el pàdel.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla