Esports
Foto: World Pàdel Tour
02 de novembre del 2023
La palista Anna Ortiz cau en la primera ronda prèvia de l’Skechers México Padel Open 2023
L’altafullenca i Carla Castillo cauen davant Cristina Carrascosa i Nicole Traviesa, i ja pensen en l’Areco Mälmo en el qual debuten el dilluns vinent
La palista Anna Ortiz s’ha acomiadat de l’Skechers México Padel Open 2023 en la primera ronda prèvia celebrada aquest dimecres 1 de novembre en el Club Euroindoor de Madrid. L’altafullenca ha fet tàndem amb Carla Castillo, i juntes han cedit davant la parella formada per Cristina Carrascosa i Nicole Traviesa.

Ortiz i Castillo han quallat una bona eliminatòria, i han tingut opcions de passar a la següent. Després de perdre el primer set per 5-7, en el segon han sigut totalment superiors i s’han imposat per 6-1. Malauradament, han estat incapaces de mantenir el mateix nivell, mentre que les seves rivals han fet un pas endavant i han decantat el partit a favor seu amb un 4-6.

D’aquesta manera, l’altafullenca i la seva companya diuen adéu al torneig abans d’allò que haurien desitjat, i ja pensen en la següent competició. El dilluns vinent, a les 10h, debutaran en l’Areco Mälmo Padel Open 2023. El seu obstacle en la primera ronda prèvia serà el tàndem format per Carla Rodríguez i Bahrak Soleymani.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla