Esports
19 de juny del 2015
La Nit dels Campions ret homenatge als campions de lliga del Baix Gaià
Una distinció que organitza cada any la Federació Catalana de Futbol, i que enguany reconeixerà prop de 700 equips
El Teatre de Tarragona ha estat l’escenari de l’edició del 2015 de la Nit dels Campions. Una iniciativa promoguda de forma anual per la Federació Catalana de Futbol, que serveix per retre homenatge als equips campions de lliga en totes les categories del futbol i el futbol sala.

En la modalitat de futbol camp, han estat distingits el conjunt de Tercera Catalana del La Riera CF, el Juvenil de Segona Divisió de la UD Torredembarra, i el Benjamí en categories inferiors de la UD Torredembarra.
Pel que fa a la modalitat de futbol sala, han estat reconeguts els combinats de Torredembarra i de la Pobla de Montornès.

Enguany, com a novetat, l’acte de lliurament de guardons també ha servit per fer entrega de dos premis especials. Un, per al primer equip del Nàstic pel seu ascens a Segona Divisió A; i l’altre, a títol pòstum, a Pablo Alcañiz, qui va ser president de la Unió Astorga.

La FCF celebrarà un total de 13 Nits dels Campions arreu del territori català, que serviran per homenatjar al voltant de 700 campions de lliga. També reconeixen les conductes ‘fair-play’, i entrega premis especials.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla