Esports
Foto: FCM
19 de gener del 2023
La FCM atorga al Moto Club Salomó el premi a ‘Millor club organitzador de Motocròs’ de 2022
És un reconeixement a l’organització del Campionat de Catalunya d’adults del passat mes de juny
El Moto Club Salomó ha sigut reconegut com a ‘Millor club organitzador de Motocròs’ de 2022 per part de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) per l’organització del Campionat de Catalunya de Motocròs del passat mes de juny. És la primera vegada que rep aquest premi, i des de l’entitat estan plenament orgullosos, sobretot pel fet de “competir contra clubs més grans, amb més experiència”, com ha assegurat Àlex Roca en declaracions al Baix Gaià Esports.

Aquest guardó s’atorga per la feina ben feta en tots els punts que comporta l’organització d’una prova d’aquestes característiques. Dit això, Roca ha destacat el fet de tenir “els circuits regats i humits” durant més de 5 hores en unes dates molt complicades en les quals fa molta calor. Cal recordar que el motocròs de Salomó se celebra cada any al mes de juny, i això els obliga a regar-lo constantment durant tota la jornada.

Com recorda Àlex Roca, el motocròs té poc seguiment a la demarcació de Tarragona en comparació amb altres indrets com Lleida o Barcelona. Això fa que el premi tingui més mèrit, i que enalteixi la tasca del Moto Club Salomó, que és un referent al territori. Conscients que és un reconeixement que “queda molt intern dins del món del motociclisme”, des de l’entitat asseguren que els anima a mantenir la línia de treball per fer que el motocròs d’enguany estigui a l’altura del de 2022.
Àlex Roca, responsable del Moto Club Salomó
Àlex Roca, responsable del Moto Club Salomó
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla