Esports
18 de juny del 2015
La bandera dels Jocs Mediterranis i la de Tarragona onejaran al Broad Peak
Serà l’alpinista tarragoní Òscar cadiach l’encarregat d’assolir el cim, i es convertirà en el primer català en assolir els ‘14 vuit mils’
L’alpinista tarragoní Òscar Cadiach vola divendres al Pakistan, on té previst assolir el cim del Broad Peak i convertir-se en el primer català en assolir els 14 vuit mils principals del planeta.

L’alpinista tarragoní Òscar Cadiach ha recollit aquest dimecres de mans de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i del conseller de Presidència, Jocs Mediterranis i Projectes Estratègics, Javier Villamayor, les banderes de la ciutat i la dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Cadiach vola aquest divendres al Pakistan, on a finals de juliol té previst assolir el cim, i convertir-se en el primer català en assolir els ‘14 vuit mils’ principals del planeta.

L’alcalde de Tarragona ha destacat la tenacitat i complicitat d’Òscar Cadiach per portar sempre el nom de l’esport, la família i la ciutat el més alt possible i ha manifestat que estan “molt orgullosos i agraïts”.

Per la seva banda, Òscar Cadiach ha agraït el suport rebut i ha assegurat que “ens trobem en un moment idoni per afrontar nous grans reptes com els Jocs Mediterranis. Ha qualificat de “tot un orgull” convertir-se en el protagonista d’aquesta fita.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla