Esports
Foto: Institut Altafulla
07 de novembre del 2023
L’Institut d’Altafulla organitza el 2n Cros de Sant Martí aquest divendres al matí
Hi participaran 600 alumnes, i comptarà amb un circuit circular d’1,5 quilòmetres, que començarà i acabarà al centre
L’Institut d’Altafulla organitzarà aquest divendres 10 de novembre la 2a edició del Cros de Sant Martí com un dels actes de la Festa Major del poble, que se celebra entre l’1 i el 19 de novembre. En aquest darrer dia, per cert, es durà a terme el 13è Cros del Roquissar en què es disputarà la segona prova de la Lliga Comarcal de Cros.

La professora d’Educació Física de l’Institut d’Altafulla, Eva Artache, ha explicat en declaracions a aquesta casa, que d’entre tot l’alumnat, la proposta és obligatòria per als estudiants de 1r a 4t de l’ESO, i de 1r de Batxillerat. Mentre que per als de 2n de Batxillerat és opcional.

Igualment, Artache ha dit que és una activitat de germanor, i que permet que els alumnes sociabilitzn entre ells, i fomentar l’esport i els hàbits saludables. I així ho han treballat durant les setmanes prèvies.

La cursa de l’Institut començarà a les 10.30h i comptarà amb un recorregut circular d’1,5 quilòmetres, que comença i acaba al centre. Hi participarà tot l’alumnat, és a dir, uns 600 estudiants, que competiran per cursos. Els tres primers de cada categoria s’enduran una medalla, mentre que tots gaudiran d’una ampolla d’aigua, cortesia de Caprabo, i una bossa amb obsequis per part de tots els ajuntaments que hi col·laboren.

Precisament, enguany la iniciativa compta amb el suport dels consistoris dels pobles de procedència de l’alumnat de l’Institut: l’Ajuntament d’Altafulla, el de la Nou de Gaià, el de la Riera, el de Salomó, i el de Vespella de Gaià. El Consell Esportiu del Tarragonès també hi contribueix amb la cessió de l’arc de sortida i els calaixos del podi.
Eva Artache, professora d'Educació Física
Eva Artache, professora d'Educació Física
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla