Esports
Foto: Wingate Bulldogs
24 d'octubre del 2023
L’atleta Ona Alonso es proclama campiona de la South Atlantic Conference de Camp a Través amb els Bulldogs Wingate
L’altafullenca ha fet tercera en la prova femenina de 6 km amb un temps de 20:30:69, i ha estat designada la millor debutant
L’atleta Ona Alonso continua fent bona feina en la seva etapa als Estats Units, i així ho ha demostrat amb la consecució del títol de la South Atlantic Conference de Camp a Través celebrada aquest dissabte al Southside Park de Newton (Carolina del Nord) amb els Bulldogs de Wingate.

L’altafullenca ha sigut partícip del triomf de l’equip amb una destacada tercera posició després de completar el recorregut de 6 km amb una marca de 20 minuts, 30 segons i 69 centèsimes. En declaracions a Altafulla Ràdio, Alonso ha destacat que ha estat un final de cursa molt emocionant i igualat.

Alonso també ha reconegut, que ha complert els objectius que s’havia marcat tant en l’àmbit individual –fer podi- com col·lectiu –assolir el títol-. L’ambient tant dins com fora de la pista, i sobretot el temps que ha fet, són els punts que més destacats per l’altafullenca.

L’actuació d’aquest dissabte ha motivat que l’organització hagi escollit Alonso com la millor debutant, o millor estudiant de primer any, de la competició de camp a través. No és un assumpte menor, si tenim en compte que és una modalitat i una distància pràcticament noves per ella.

Ara, l’altafullenca es prepara per a la competició de camp a través de la Regió Sud-est de la NCAA, que organitzarà la Universitat del Nord de Geòrgia a Oakwood el dissabte 4 de novembre. Serà l’avantsala dels nacionals, que tindran lloc d’aquí a un mes i en els quals serà present.
Ona Alonso, atleta dels Bulldogs de Wingate
Ona Alonso, atleta dels Bulldogs de Wingate
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla