Esports
Foto: AA Catalunya
24 de maig del 2024
L’atleta Aaron Sola lidera l’AA Catalunya a la cerca de la permanència a la Divisió d’Honor
El torrenc, que competirà en la prova de disc, encapçala un equip que vol seguir estant en la màxima categoria de l’atletisme estatal
L’atleta Aaron Sola lidera l’expedició de l’equip masculí de l’Agrupació Atlètica Catalunya, que aquest dissabte 25 de maig es juga la permanència a la Divisió d’Honor, la màxima categoria de l’atletisme estatal. En declaracions al BG Esports, el torrenc ha reconegut que “és un objectiu complicat” per la seva situació en la classificació general, però “els càlculs que hem fet ens donen possibilitats”.

L’entitat barcelonina és última amb 247 punts. Per davant té el CAPEX, amb 276,5, i l’Hospitalet At. Amb 279.5. Els dos darrers classificats són els que baixen a Primera Divisió. Per tant, Sola i els seus companys estan obligats a fer una bona actuació per remuntar la diferència amb aquests dos equips. “El sistema de competició amb un atleta de cada club per prova aquest cop ens beneficia”, ha apuntat.

El de Torredembarra, que és el capità del conjunt masculí de l’AA Catalunya, intentarà aportar el màxim de punts que sigui possible al col·lectiu en la prova del llançament de disc. A la vegada, buscarà fer la millor marca de la temporada amb un llançament de 53 metres.

Per salvar-se, Sola i els seus companys necessiten eludir la penúltima i l’última posició del grup de permanència en què participen un total de vuit equips, comptant a l’AA Catalunya. La competició es disputa a Barcelona, per tant, juguen a casa i això els pot beneficiar d’alguna manera.
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla