Esports
Foto: Club Dojo Tàrraco
09 de juliol del 2024
L’altafullenc Jon Andolz es proclama campió en el Nivell 3 Aleví de la Copa Catalunya de Patinatge Artístic
El patinador del Club Patina Dojo Tàrraco s’ha imposat en el Grup C amb una actuació valorada en 64.58 punts
El jove patinador del Club Patina Dojo Tàrraco, Jon Andolz, s’ha proclamat campió del Nivell 3 de la categoria Aleví de la Copa Catalunya de Patinatge Artístic celebrat aquest diumenge a Folgueroles (Barcelona). L’altafullenc, concretament, ha acabat primer del Grup C.

L’entrenadora de la secció de patinatge, Lara Giralt, ha dit en declaracions a Altafulla Ràdio, que el triomf ratifica l’evolució d’Andolz des de l’inici de la temporada. Igualment, ha reconegut que el dia de la competició “va ser intens, i ell tenia molts nervis”. Amb tot, i gràcies al paper del cos tècnic i la família, va ser capaç d’esvair-los i penjar-se l’or.

Els jutges han puntuat l’actuació de l’altafullenc amb 64.58 punts, gairebé quatre més que la subcampiona, Maria Carrasco (CP Rapitenc), i gairebé cinc més que la tercera en discòrdia, Carla Gamundi (CP Palafolls).

CONFIRMANT LES ASPIRACIONS

El de Jon Andolz era un dels noms a tenir en compte en el Nivell 3 de la categoria Aleví. No debades, havia obtingut l’or en el Grup C de l’Open de Promoció disputat, l’última competició a escala territorial, al Pla de Santa Maria a principis del passat mes d’abril.

Ja aleshores, Giralt explicava que de cara al curs vinent es plantegen que l’altafullenc pugi dos nivells directament. La seva projecció i l’adaptació que ha fet al Nivell 3 són les raons fonamentals, que s’han confirmat aquest cap de setmana a Folgueroles. Amb tot, la decisió encara està per determinar.

L’entrenadora de la secció ha destacat la humilitat amb la qual Andolz ha assumit el títol de campió de Catalunya, i també el suport de la família tant a ell com a les decisions que pren el club. Tots remen en una mateixa direcció perquè el jove patinador segueixi complint els seus somnis.
Lara Giralt, entrenadora del Club Patina Dojo Tàrraco
Lara Giralt, entrenadora del Club Patina Dojo Tàrraco
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla