Esports
Foto: Àngel González
08 de juliol del 2015
L’altafullenc Alberto Benito fitxa pel Reus Deportiu
El futbolista s’ha mostrat molt content de poder gaudir del futbol a prop de casa
L’altafullenc Alberto Benito ja té equip. Un dels grans interrogants de l’estiu ja s’ha resolt. L’ex-jugador del Nàstic és ara també ex-futbolista de l’Sporting de Gijón. Jugarà fins el juny del 2017 al Reus Deportiu.

Benito seguirà a Segona B. L’altafullenc va declarar als micròfons d’Altafulla Ràdio ara fa uns dies que esperaria la trucada de l’Sporting i que, si aquesta no arribava, des d’aquesta setmana ja buscaria alternatives, i la prioritat seria jugar a prop de casa, una sèrie d’informacions que s’han confirmat. S’ha mostrat molt satisfet de tornar a gaudir del futbol a prop de casa les properes dues temporades.

El Reus Deportiu serà la seva nova casa. Els del Baix Camp s’han interessat en el lateral altafullenc per ser “un jugador ràpid i tècnicament ben dotat, amb facilitat per desbordar en conducció i amb excel·lent centrada”. Benito reconeix que “se li farà estrany” jugar al rival per proximitat del Nàstic, però que espera viure una etapa, com a mínim, igual de bona que a Tarragona.

Benito ha jugat aquesta temporada 25 partits amb l’Sporting B, 24 dels quals com a titular, i té una gran projecció per davant. No obstant, el club no li ha ofert renovar

D’aquesta manera, l’altafullenc jugarà ben a prop de casa a un dels equips candidats a fer una molt bona temporada. El Reus ja s’ha classificat pel play-off d’ascens aquesta temporada, i, amb jugadors com Alberto Benito, espera millorar el seu paper la propera temporada.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla