27 de març del 2023
L’Altafulla ensopega a Montblanc i es queda a cinc punts del líder (3-2)
Els altafullencs han cedit amb dos gols encaixats en la segona part, tot i el gol d’Ismael El Hamdouni que ha posat emoció als últims minuts
El CE Altafulla ha perdut aquest dissabte en la visita al CF Montblanc per 3-2 en la J24 del Grup 3 de Tercera Catalana, i es troba ara relegat en la tercera posició en benefici d’un Valls que és segon, i a cinc punts del lideratge que manté el Segur. Una ensopegada amb conseqüències significatives.

Com era de preveure, els altafullencs s’han trobat amb un rival que tenia ganes de demostrar el seu potencial, tot i estar allunyat de la lluita per l’ascens. Manel Peña ha avançat els locals en el 26’, i Enric López ha restaurat les taules de penal en el 37’. L’1-1 al descans ho deixava tot obert de cara a la segona part.

Deu minuts després de la represa, el montblanquí Marc Álvarez ha fet el 2-1. I mentre l’Altafulla cercava de nou l’empat, Pol Cidoncha ha fet el tercer per encarrilar el partit. La insistència dels altafullencs ha permès que Ismael El Hamdouni hagi posat emoció als últims minuts amb el 3-2, si bé els locals han sabut defensar-se bé per assegurar la victòria.

La derrota deixa a l’Altafulla tercer amb 49 punts, a dos del Valls i a cinc del Segur. El dissabte vinent està obligat a refer-se davant el CD Riudoms ‘B’ (16.30h), un equip de la zona mitjana baixa, que ha sumat 13 dels últims 15 punts. Tot, en una jornada en què hi haurà un Torredembarra-Segur.