Esports
Foto: Altafulla Ràdio
18 de setembre del 2023
L’Altafulla debutarà al camp de l’Espluga de Francolí en el nou curs la Lliga Femení 7 TGN
El Creixell i la Riera, que s'estrena en la competició, començaran davant el San Salvador i el Constantí
El primer equip del CE Altafulla debutarà al nou curs a la Lliga Femení 7 TGN el diumenge 1 d’octubre al camp de la UE Espluga de Francolí, a les 12h. Allà s’enfrontarà a un rival contra el qual fa algunes temporades que no competeix, ja que tot i que l’any passat va recuperar l’equip, en cap moment van coincidir, ni en la primera ni en la segona fase.

En la segona jornada, les abelles s’estrenaran al Joan Pijuan contra el San Salvador el diumenge 8 d’octubre, a les 17.30h, si no hi ha cap modificació. Una setmana després visitaran a un nou integrant del grup, l’Escola la Pastoreta. En el quart partit rebran la Selva del Camp, i en el cinquè disputaran el primer derbi del curs al camp de la UE Creixell. Serà el 28 d’octubre, mentre que la tornada a Altafulla serà el 17 de març en la J20.

Pel que fa als duels contra el CF La Riera, una de les novetats del campionat i a la subcomarca, i que agafa el relleu de la UD Torredembarra, el primer cara a cara serà el 3 de desembre al feu rierenc, i el segon el 28 d’abril al Joan Pijuan.

L’equip d’Ángel Vázquez i Joserra Márquez acabarà la lliga a domicili davant l’Icomar el 2 de juny. Una lliga, que per cert, torna al format original amb un únic grup format per 16 equips. Per tant, enguany no haurà ni segona fase ni Final a Quatre per determinar el campió.

Pel que fa als altres dos representants del Baix Gaià, les rierenques tindran un debut exigent contra el CE Constantí el diumenge 1 d’octubre, a les 19.30h. Mentre que el Creixell començarà el seu partit dues hores abans al camp del San Salvador. Una setmana després, els dos equips s’estrenaran a casa. Les creixellenques, el dissabte davant la Pastoreta (18.30h), i la Riera ho farà el diumenge contra el Cunit (19h).
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla