Esports
Foto: CP Torredembarra
16 d'abril del 2024
Joan Jardí i Lucia Camarillo es proclamen campions de Catalunya de Parelles de Dansa en la categoria Júnior
El patinador del CP Torredembarra i la patinadora del CPA Ripollet obtenen el bitllet per disputar el Campionat d’Espanya
El patinador del Club Patinatge Torredembarra, Joan Jardí, i la patinadora del Club Patinatge Artístic Ripollet, Lucia Camarillo, s’han proclamat campions nacionals de la categoria Júnior en el Campionat de Catalunya de Parelles de Dansa i de Parelles en Línia celebrat aquest dissabte al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra.

El patinador de l’Hospitalet de l’Infant i la patinadora de Ripollet competien només contra una altra parella, la formada pels representants de l’AS Cunit, Edgar Cabacas i Clàudia Carrión. Els amfitrions han quallat una bona actuació, com així l’han valorat els jutges amb una puntuació de 116.55. Mentre que els del Baix Penedès han rebut 99.31 punts.

D’aquesta manera, Jardí i Camarillo han obtingut el bitllet per disputar el Campionat d’Espanya de Parelles de Dansa. Cal recordar, que el patinador del CP Torredembarra és actual campió de la categoria Juvenil, fita assolida l’any passat amb Laura Pachón, i enguany buscarà repetir-la en la categoria Júnior.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla