Esports
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
04 de setembre del 2023
Inscripcions obertes per a la Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla de l’1 de novembre
Les 100 primeres inscripcions tindran un gym-sac de regal, a més de la samarreta tècnica i la botifarrada que gaudiran tots els participants
La Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla torna dos anys després, i com és habitual ho farà l’1 de novembre, que enguany cau en dimecres, a partir de les 10h des del Camí de l’Ermita, al costat del Castell. L’entitat, a través d’Athletic Events, ha obert les inscripcions aquest diumenge amb el límit de participants fixat en els 200.

Cal recordar, que l’any passat la cita es va suspendre a causa de les obres que es feien durant aquelles dates al col·lector que va de la Riera de Gaià a la depuradora i la zona de Sant Antoni. Això, i la pluja, van deixar el recorregut impracticable.

Com han anunciat des dels Atletes d’Altafulla, les 100 primeres inscripcions tindran un gym-sac de regal, a més de la samarreta tècnica i la botifarrada, que gaudiran tots els participants. El preu per participar és de 13,5 euros fins al 20 d’octubre, i del 21 al 29 serà de 15 euros. El mateix dia de la prova, si queden dorsals i sense l’obsequi de la samarreta, el cost serà el mateix.

L’entitat destinarà una part de la recaptació a una causa solidària. Aquesta vegada, i com en altres ocasions, destinarà 1 euro de cada inscripció a l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath). Qui ho desitgi, o qui no pugui assistir a la cursa, també pot fer una aportació voluntària de 10 euros amb la compra del dorsal 0.

Les inscripcions i els donatius es poden fer al web www.athleticevents.com. La Cursa de Tardor està organitzada pels Atletes d’Altafulla amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla