Esports
Foto: Edició del 2013 dels 10km
27 de novembre del 2014
Marta Camps intentarà tornar a pujar al podi en la cursa 10km de la Mitja Marató de Tarragona
El club Atletes d’Altafulla és l’entitat amb més corredors inscrits que hi participen
La Mitja Marató i la cursa 10 km de Tarragona se celebrarà aquest diumenge. Més de set corredors d’Altafulla participaran en la competició d’aquest any. Els corredors Arantxa Abillar, Javi Lozano, Juan Carlos Estebanez, Juan Manuel Terron, Miquel Sanchez, Oriol Biscamp o Pedro Hidalgo són alguns dels corredors altafullencs que hi seran presents.

L’atleta d’Altafulla, Marta Camps, que va aconseguir la victòria en els 10 km de la Mitja Marató de Tarragona el 2013, ha explicat que afronta amb il·lusió l’edició d’enguany.
La participació, segons Marta Camps serà com cada any, molt alta, i explica que la fita del club és aconseguir ser l’entitat amb més atletes inscrits, cosa que sempre aconsegueixen.

Es tracta d’una mitja marató que anirà acompanyada de la cursa de 10 km. L’agrupament d’ambdues ja es va fer l’any passat i va assolir un rècord de participació. La unió de les dues curses es fa per tal de donar diferents opcions als corredors. Està pensada per aquells que acaben de començar, i també per aquells altres que ja assoleixen distàncies més llargues. El tret de sortida de la competició es donarà diumenge al carrer Josep Català Rufa, al barri del Serrallo.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla