Esports
Foto: Tarragona 2017
17 de novembre del 2015
Amar Addadi defineix l’equip de Tarragona 2017 com un “dream team”, i qualifica el seu treball de “formidable”
Ha destacat aspectes com ara la nova pàgina web, el projecte Valor i la implicació dels milers de voluntaris ja inscrits
La visita del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) per avaluar l’estat del projecte de Tarragona 2017 s’ha tancat amb molt d’èxit.

El president del Comitè Internacional, Amar Addadi, ha lloat el treball realitzat per l’organització de Tarragona 2017. Ha destacat el “treball formidable realitzat per l’organització tarragonina”, destacant entre altres aspectes la nova pàgina web, el projecte Valor i la implicació dels milers de voluntaris ja inscrits. També ha transmès “el gran sentiment de satisfacció per part de tots els membres del CIJM” i la seva convicció que “els Jocs Mediterranis de 2017 puguin ser la millor edició de la història”. Finalment, Addadi ha definit l’equip de treball de Tarragona 2017 com un “dream team” i ha conclòs la seva intervenció de la reunió de coordinació amb un “Bravo Tarragona“.

Davant d’aquestes declaracions, l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha valorat la visita de la delegació com a “altament satisfactòria”.

Per la seva banda, el president del Comité Olímpico Español, Alejandro Blanco, també ha destacat el grau de satisfacció mostrat pel Comitè Internacional, i ha assegurat que “no té cap dubte que Tarragona donarà un salt de qualitat i que la seva organització serà perfecta”.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla