Esports
Foto: CB Altafulla - BBG
15 de març del 2024
CB Salou ‘C’ – CB Altafulla - BBG: comença la fase d’ascens
Els de Dani Poncen busquen una victòria per començar amb bon peu la fase decisiva en què està en joc pujar a Primera Territorial
Ara sí, comença l’hora de la veritat a la Segona Territorial. El CB Altafulla – BBG visita aquest diumenge, a les 20h, al CB Salou ‘C’ en la primera jornada de la fase d’ascens a Primera, que s’allargarà fins a mitjan de maig amb un total de vuit partits en un format de competició a dues voltes.

Els altafullencs arriben a la fase decisiva com un dels favorits per la seva condició de líder del Grup 3 amb un rècord de 15 victòries i 1 derrota. A la pràctica, això queda al marge i toca començar de nou per fer front a rivals que coneixen, però contra els quals és la primera vegada que s’enfronten.

El jugador de l’Altafulla, David Ruiz, ha explicat que arriben en bones condicions, malgrat les dues baixes de Jordi Puig i Jordi Arques en el joc interior. Amb tot, assegura que han treballat bé en els darrers quinze dies per afrontar el debut amb garanties.

L’equip de Dani Ponce visita al segon classificat del Grup 1 en què militava l’Altafulla Sub21, i que va registrar 13 victòries i 3 derrotes. Ruiz ha explicat que “és un equip fort, amb un jugador que marca diferències”.

Sens dubte, iniciar la fase d’ascens amb una victòria és capital per encarar bé les següents jornades, ja que el fet de tractar-se d’una competició amb pocs partits atorga als participants un marge d’error molt curt.

EL TORREDEMBARRA S’ESTRENA A CONSTANTÍ

El Torredembarra BC serà qui inauguri la fase d’ascens amb la visita d’aquest diumenge al CB Constantí, a partir de les 16.15h. Els torrencs, segons classificats del Grup 3 amb 12 victòries i 4 derrotes, s’enfronten al segon del Grup 2 –amb vuit equips, un menys- amb 11 triomfs i 3 ensopegades.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla