Esports
Foto: CA Tarragona
27 de febrer del 2024
Els rierencs Marc i Júlia Suárez, medalla d’or i bronze en les categories Sub16 i Sub19 del Campionat d’Espanya de Marxa
Tots dos s’han proclamat campions per equips amb la FCA en les seves respectives categories
L’atleta Marc Suárez s’ha proclamat campió de la categoria Sub16 del Campionat d’Espanya de Marxa, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Saragossa. El rierenc ha completat la prova de 5 km en 22 minuts i 32 segons, superant al subcampió, Gabriel González, per 14 segons. A més, ha establert una nova marca personal per arrodonir la seva actuació.

La seva germana, Júlia Suárez, també ha participat en la competició a la capital de l’Aragó. En el seu cas ho ha fet en la categoria Sub20, obtenint la medalla de bronze després de finalitzar la cursa de 10 km en 47 minuts i 38 segons. S’ha quedat a 40 segons i escaig de la segona classificada, la seva companya d’equip amb Catalunya, la banyerenca Griselda Serret, si bé ha aconseguit la marca mínima per participar en el Mundial.

CAMPIONS PER EQUIPS

Els dos atletes del CA Tarragona també s’han endut la medalla d’or en la competició per equips amb l’equip de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA). La Júlia ha format l’equip Sub20 amb Serret, Gina Torres, Erika Duro i Naua Aubia, i la seva actuació en la classificació individual ha sigut molt valuosa, ja que com més amunt quedi una atleta menys punts suma al col·lectiu en un sistema en què l’equip amb menys punts és el guanyador –només es comptabilitzen els resultats dels tres primers esportistes-.

Per la seva part, el Marc ha atorgat al conjunt català Sub16 1 punt per la seva primera posició en la classificació. La bona actuació d’Abel Pujol, tercer, i de Bru Flores, quart, també ha sigut essencial. Els tres han format equip amb Nahuel Urcola i Biel Fornós.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla