Esports
Foto: FCA
12 de febrer del 2024
El torrenc Aaron Sola assoleix l’or en la prova de disc del Campionat de Catalunya de Llançaments Llargs d’Hivern
L’atleta de l’AA Catalunya s’imposa amb un llançament de 52,25 metres, i arriba al Campionat d’Espanya amb “molt bones sensacions”
L’atleta de Torredembarra Aaron Sola s’ha penjat la medalla d’or en la modalitat de disc del Campionat de Catalunya de Llançaments Llargs d’Hivern, celebrat aquest dissabte al Camp d’Atletisme Antonio Amorós de Santa Coloma de Gramenet.

El torrenc, a més, s’ha coronat campió per la porta gran, amb una marca superior als 50 metres. Concretament, ha registrat un llançament de 52 metres i 25 centímetres, i ha superat a Aleix Camats (CA Igualada) per gairebé tres metres. La diferència amb el tercer en discòrdia, Àlex Martínez (Unió Colomenca) ha sigut més gran, de poc menys de 10 metres.

En declaracions al BG Esports, l’atleta de l’AA Catalunya ha fet una “valoració molt positiva, sobretot perquè és la primera competició de disc de la temporada”. Satisfet amb la marca, assegura que el més important per a ell “són les sensacions” que ha tingut en els llançaments.

Com ja havia avançat Sola, enguany els grans objectius els té fixats per a la temporada a l’aire lliure, “ja que la de pista coberta l’hem passat com hem pogut”, fent referència als problemes físics de la pretemporada. L’actuació d’aquest cap de setmana li permet ser optimista, i intentarà ratificar-ho d’aquí a quinze dies en el Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs d’Hivern.
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla