Esports
Foto: Beach Soccer Worldwide
23 de gener del 2024
Llorenç Gómez, un dels tres candidats finalistes a ‘Millor entrenador de l’any’ de futbol platja el 2023
El tècnic torrenc aspira al guardó per la tasca al capdavant de la Selecció de Dinamarca i rivalitza amb els seleccionadors d’Espanya i Itàlia
L’entrenador de futbol platja de Torredembarra, Llorenç Gómez, és un dels tres finalistes que opten al guardó a ‘Millor entrenador de l’any’ de 2023 juntament amb els seleccionadors d’Itàlia, Emiliano Del Duca, i el d’Espanya, Christian Méndez. El guanyador es donarà a conèixer en la Gala de les Estrelles, que tindrà lloc el dilluns 12 de febrer a Dubai.

Gómez i els seus dos col·legues de banqueta han sigut elegits d’entre una llista de quaranta entrenadors. En el seu cas, pel treball que ha desenvolupat al capdavant de la selecció de Dinamarca, a la qual va estar a punt de classificar per al Mundial –es disputa aquest mes de febrer-. Posteriorment, a més, va conduir-la als quarts de final de la Lliga Europea.

Cal recordar, que hi ha dos torrencs que aspiren al premi al ‘Millor jugador de l’any’, Eliott Mounoud i José Arias. Tots dos es troben entre els 100 candidats. El primer també opta al premi al ‘Millor porter de l’any’, una distinció que ha aconseguit tant en el 2021 com en el 2022, i que, evidentment, aspira a revalidar-la.

Els seleccionadors i capitans de les seleccions i els clubs que hagin disputat les cites mundials i continentals –a Europa i Amèrica- del 2023 seran els encarregats de votar al que creguin que és el millor jugador, el millor porter, i el millor entrenador de l’any. Les votacions també inclouen el millor equip masculí, la millor jugadora i la millor portera.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla