Esports
Foto: Eugenia Guimet
23 de gener del 2024
La palista Anna Ortiz arriba fins a les semifinals del I Slam del Circuit AUDILEGEM
L’altafullenca ha quallat un torneig notable juntament amb Eugenia Guimet, i només han cedit davant les primeres caps de sèrie
Bona estrena de la palista Anna Ortiz en la temporada 2024, que ha començat amb el I Slam del Circuit AUDILEGEM celebrat al Tot Pàdel Play de Terrassa entre el 14 i el 21 de gener. L’altafullenca i la seva parella de joc, Eugenia Guimet, han arribat fins a les semifinals, quedant-se a prop de la final.

Ortiz i Guimet han cedit davant les primeres caps de sèrie, Sara Pujals i Marina Guinart amb un doble 4-6. Per tant, han posat en moltes dificultats a les dues palistes, que arribaven amb el cartell de favorites per aixecar el títol, que van acabar perdent en el desempat. El resultat constata, malgrat la derrota, el bon torneig que han fet.

No debades, l’altafullenca i la seva companya havien debutat amb una gran victòria davant les quartes caps de sèrie, Ares Llobera i Maite Cano, en els vuitens de final. Ho van fer en tres sets i amb un final d’infart. Després d’imposar-se en el primer set per 6-3, van caure en el segon per 4-6. I en el desempat, es van classificar amb un 7-6.

I en els quarts de final, van patir menys, si bé també van tenir una forta oposició per part de Lucia Rosa i Sandra Oliveras, a les quals van vèncer per un doble 7-5 amb el qual van accedir a les semifinals. Aquesta fita ha permès que Ortiz pugi a la sisena posició del rànquing del circuit amb 5.914 punts.

Així arriba l’altafullenca al I Gran Slam, que es disputa a Blanes des del 21 de gener fins al 28. En aquest cas farà tàndem amb Oliveras, amb la qual debutarà el divendres 26, a les 20.30h, contra Bruna Banyeres i Natalia Cumplido. Un escenari magnífic, sens dubte, per ratificar les bones sensacions demostrades a Terrassa i per apropar-se al TOP-5 del rànquing.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla