Esports
Foto: La Volta Ciclista
20 de novembre del 2023
Altafulla acollirà una sortida d’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya el 2024
La regidoria d’Esport hi ha treballat durant els darrers tres anys, i considera que és una “oportunitat per potenciar la marca ‘Altafulla’ i desestacionalitzar els esdeveniments esportius”
Altafulla serà el punt de sortida d’una de les etapes de la Volta Ciclista a Catalunya. Esdevindrà d’aquesta manera una seu inèdita la històrica i centenària competició nacional, que desenvoluparà la seva 103a edició entre el 18 i el 24 de març de 2024.

El regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Altafulla, Àlex Cañas, ha explicat en declaracions al BG Esports, que “la idea neix d’una aposta personal” d’ell mateix, “pel gran nombre d’aficionats al ciclisme que hi ha al poble. Ara, tres anys després d’haver-la començat a treballar, serà una realitat.

Com ha reconegut l’edil, el fet que diversos equips s’hagin allotjat en diferents hotels de la vila en les darreres edicions quan la competició ha passat per la demarcació de Tarragona, els ha obert la porta a establir sinergies amb l’organització.

Per Cañas, l’arribada de la Volta Ciclista “és una oportunitat per Altafulla” per la promoció i projecció internacional que té la competició. A més, permetrà “desestacionalitzar els esdeveniments esportius i apostar pel turisme esportiu com un reclam més per potenciar la marca ‘Altafulla’”.

D’aquesta manera, la vila serà el centre d’atenció just el cap de setmana que dona el tret de sortida a les vacances de Setmana Santa. “És una oportunitat perquè la gent s’apropi, gaudeixi d’aquesta sortida i alhora coneguin Altafulla amb la seva gent, la seva història i el seu teixit comercial”, ha sentenciat.
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla