Esports
Foto: Raniero Corbelletti
06 de setembre del 2023
Ot Font i Lídia Alomà, subcampions d’Europa de patinatge artístic per parelles en categoria Júnior
El tàndem del CP Torredembarra i la RFEP es queda a un pas de l'or, i Joan Jardí i Laura Pachón fan quarts en la categoria Juvenil
Nous i darrers èxits del Club Patinatge Torredembarra en el Campionat d’Europa de Patinatge Artístic, que se celebra aquests dies a Ponte Di Legno (Itàlia). Quatre dels seus patinadors i patinadores, representants de la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), han participat en la modalitat de parelles, amb el tàndem Ot Font – Lídia Alomà proclamant-se subcampions continentals en la categoria Júnior.

Els torrencs han fet una actuació, que els jutges han puntuat amb 116,38 punts, quedant-se a 13 dels campions, els portuguesos Diogo Daniel i Mariana Sofia. Per Font és la segona medalla que assoleix en el torneig després de l’or en la modalitat individual. I per Alomà, és la primera medalla en una competició internacional. En ambdós casos, el segon lloc al podi ratifica la química i l’entesa sobre la pista d’un binomi que ha recollit els fruits a dos anys de treball.

JOAN JARDÍ I LAURA PACHÓN, QUARTS D’EUROPA

L’altra parella que presentava la RFEP per part del CP Torredembarra és la formada per Joan Jardí i Laura Pachón, que en el seu cas han obtingut la 4a posició en la categoria Juvenil. A diferència de Font i Alomà, enguany és el primer any que treballen junts en aquesta modalitat. No obstant això, ja han assolit fites importants com els títols de campions de Catalunya i Espanya, la qual cosa els ha permès participar en el Campionat d’Europa.

Els jutges han valorat l’actuació de Jardí i Pachón amb 80,50 punts, quedant-se a quatre punts i escaig dels tercers classificats, els seus companys de selecció, India González i Gerardo Berciano.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla