Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
25 de maig del 2023
Els Lizards de Torredembarra acaben tercers en la fase regular del Circuit Català de Futbol Flag
Els llangardaixos grocs es preparen per a la fase final en què es decidirà el títol, i que tindrà lloc el 18 de juny a Terrassa
Els Lizards de Torredembarra han acabat tercers en la fase regular del Circuit Català de Futbol Flag, que ha clos amb la desena i última prova celebrada a Sant Vicenç dels Horts. Els del Baix Gaià han estat limitats per les baixes, i han perdut la segona posició en benefici dels amfitrions, els Mamuts de Garrosa.

Els llangardaixos grocs han tingut alguns problemes per afrontar amb garanties les dues últimes cites. De fet, es va absentar en la penúltima prova, mentre que en la darrera s’hi han desplaçat amb cinc jugadors. El president, Lluís Pérez, li ha restat importància, perquè els resultats, diu, són el menys important.

En una entrevista al Baix Gaià Esports, Pérez ha fet una valoració positiva de l’actuació de l’equip aquesta primera edició del circuit. També ha destacat les possibilitats que el nou format atorga als clubs. Per exemple, la d’organitzar un torneig i fomentar així el futbol flag en els seus municipis.

Els Lizards han sumat un total de 1.090 punts, mentre que els Mamuts i els Ironmans n’han fet 1.110 i 1.360, respectivament. La fase final tindrà lloc el 18 de juny a Can Boada (Terrassa), i l’afronten amb l’objectiu de divertir-se, competir, i intentar que tot allò que preparen en els entrenaments es pugui dur a la pràctica.
Lluís Pérez, president dels Lizards
Lluís Pérez, president dels Lizards
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla