Esports
15 de setembre del 2015
Altafulla acollirà el proper 18 de setembre una nova formació bàsica dels voluntaris de Tarragona 2017
El municipi acollirà l’1 i 2 de juliol del 2016 la Copa Mediterrània de Triatló, la prova test definitiva de cara als Jocs Mediterranis
Altafulla tornarà a ser l’escenari el proper 18 de setembre d’una nova trobada de formació bàsica per als voluntaris de Tarragona 2017.
No és la primera vegada que el municipi acull una jornada d’aquestes característiques, que serveixen per garantir els majors coneixements i la millor formació possible a les persones que desinteressadament col·laboraran en la cita del 2017.

Més de 3.500 persones formen part ja d’aquest equip de voluntaris dels Jocs Mediterranis, de les quals més de 2.000 ja han participat activament. En el cas d’Altafulla, que acollirà la prova de triatló, la borsa de voluntaris de l’Ajuntament d’Altafulla s’eleva a més de 200 persones. Aquelles que encara no formin part de la xarxa de voluntariat i hi estiguin interessades poden inscriure’s i demanar més informació a l’organització a través del correu electrònic altafulla2017@gmail.com.

Altafulla acollirà l’1 i 2 de juliol del 2016 la Copa Mediterrània de Triatló, la prova test definitiva de cara als Jocs Mediterranis.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla