Esports
Foto: CB Altafulla - BBG
24 de març del 2023
El CB Altafulla – BBG clou la primera fase a la pista del CB Bellvei Sub25
Els altafullencs són favorits davant el cuer del grup i tenen la motivació de millorar l’actuació en la derrota davant el Carme Bàsquet Sub21
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) clou la seva participació en la primera fase aquest diumenge amb la visita a la pista del CB Bellvei Sub25 (17h) en la penúltima jornada del Grup Territorial. En la darrera descansen i, per tant, sortiran a guanyar per acabar de la millor manera que sigui possible.

L’equip de Pep Oller, a més, té la motivació de millorar l’actuació del passat cap de setmana en la derrota davant el Carme Bàsquet Sub21 (59-50) per complir els pronòstics. No debades, davant tindrà a l’últim classificat, un equip que ha perdut els quinze partits que ha jugat. Per tant, té poc a guanyar i molt a perdre de cara a la segona fase.

El jugador de l’Altafulla, David Ruiz, ha recordat que l’objectiu final de l’equip són els campionats nacionals Sub25 que es jugaran a final de curs. Ara, però, pensen a guanyar el darrer partit per arribar amb bon peu a la segona fase.

Els altafullencs mantenen la quarta posició, i tot i que el Torredembarra BC ‘B’ té tots els números per assaltar-la –compta amb dos partits menys-, volen posar-li les coses més difícils amb un triomf al Baix Penedès.
David Ruiz, jugador del CB Altafulla - BBG
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla