Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
14 de març del 2023
Més de 200 ciclistes participaran aquest diumenge a la Copa Catalunya Infantil de BTT a l’entorn de l’Ermita de Sant Antoni
Altafulla acollirà així la segona de les dotze jornades que formen el calendari de la competició d’enguany
El diumenge 19 de març, Altafulla acollirà la segona prova de la Copa Catalunya Infantil de BTT. El calendari d’enguany compta amb dotze cites, la primera de les quals es va disputar el passat 4 de març al Vendrell. Novament, a casa nostra l’organització va a càrrec de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla i el Bike Park Costa Daurada de Torredembarra.

La competició comptarà amb sis categories, prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil, tant masculí com femení, i es disputarà al voltant de l'Ermita de Sant Antoni d'Altafulla. “Un paratge ideal, que reuneix les característiques idònies per a realitzar jornades com les d’aquest diumenge”, com ha explicat l’edil Jaume Sánchez.

La cita a Altafulla comptarà amb més de 200 ciclistes de Catalunya i l’Aragó, com ha dit el responsable de l’àrea d’Esports. Segons la seva categoria, rodaran per tres circuits diferenciats. El primer, per a les categories prebenjamí i benjamí, tindrà 750 metres. Per a la categoria principiants s'ha dissenyat un circuit d'1,5 quilòmetres que tindrà un corriol tècnic i alguna pujada exigent. I per últim, els alevins i infantils hauran de completar 2,45 quilòmetres en un circuit que també començarà en pujada i que tindrà més corriols, drops i pujades dures.

El president del Bikepark Costa Daurada, Àngel Batlle, s’ha mostrat satisfet amb què Altafulla hagi accedit al calendari de la competició perquè “és difícil entrar-hi, ja que és bastant selecte tant pels participants com pels organitzadors. També ha avançat que molts d’aquests provindran de les escoles de ciclisme amb què compta l’entitat, entre elles la d’Altafulla.

La jornada començarà a les 8.30h amb la recollida dels dorsals i les primeres curses s’iniciaran a partir de les 10h. L’hora de finalització està prevista cap a les 14 hores de la tarda. Les inscripcions per a la carrera es tancaran aquest dimecres a la mitjanit.
Jaume Sánchez, regidor d'Esports
Àngel Batlle, president del Bike Park Costa Daurada
Àngel Batlle, president del Bike Park Costa Daurada
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla