Esports
Foto: Torredembarra BC
03 de febrer del 2023
El Torredembarra BC se cita amb l’irregular CB Amposta
Els torrencs tornen a posar el lideratge en joc davant un rival incapaç d’encadenar dos bons resultats en les últimes jornades
El Torredembarra BC té un nou duel d’exigència davant el CB Amposta, que visita el Pavelló Sant Jordi aquest dissabte, a les 19.30h. Una jornada més, els torrencs necessiten guanyar per evitar que el CB Salle Reus tingui l’oportunitat d’usurpar-li aquest privilegi.

Els de Carlos Molina reben a un rival que és 5è amb 19 punts i que arriba en un moment d’irregularitat en el qual és incapaç d’encadenar dos bons resultats seguits. En l’últim partit va perdre a casa contra el Sant Pere i Sant Pau. Per tant, si manté la tònica de les últimes jornades, els tocaria guanyar.

El tècnic torrenc ha explicat que es tracta d’un partit totalment diferent al del passat cap de setmana per la proposta de joc del rival. Espera que sigui “molt físic” i en el qual hauran de treballar per limitar el poder ofensiu de l’Amposta.

Cal recordar que la Torre ve de patir en excés per vèncer a un equip de la zona baixa, el Reus Deportiu, si bé el context era totalment diferent al d’aquesta jornada.
Carlos Molina, entrenador del Torredembarra BC
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla