Esports
Foto: FCA
23 de gener del 2023
L’altafullenca Marta Camps signa la 5a posició en els 1.500 m del Campionat de Catalunya Absolut en PC
L’atleta del Barcelona Atletisme ha sigut la més veterana de la prova, i ha registrat un temps de 4:41:55
L’atleta Marta Camps ha participat en el Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta, que s’ha celebrat aquest diumenge 22 de gener a Sabadell. L’altafullenca ha participat en la prova dels 1.500 metres, i ha signat la 5a posició amb un temps de 4 minuts, 51 segons i 55 centèsimes.

L’atleta del Barcelona Atletisme es presentava a la cita amb l’objectiu de fer “una gran marca”, que no ha pogut aconseguir. Tot i això, ha demostrat que, un any més, pot competir contra les corredores absolutes. No debades, ha estat l’atleta més veterana de la prova, i ha quedat per davant de cinc atletes més.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Camps ha fet una valoració positiva de la carrera que ha fet, tant per la posició com per “haver-la acabat molt de presa”. Per contra, ha lamentat que el fet que hagi estat “una carrera tàctica”, en la qual ja influeix l’estratègia de les altres atletes, li ha impedit registrar la marca esperada.

L’altafullenca podria haver provat liderar el grup, però la seva estratègia implicava esperar que les candidates al podi fessin un pas endavant per la igualtat que hi ha entre elles. Finalment, però, no ha estat així, i li tocarà esperar a una altra competició per assolir l’objectiu.

AARON SOLA, CAMPIÓ EN EL LLANÇAMENT DE PES

L’altre representant del Baix Gaià al campionat nacional disputat a Sabadell ha estat el torrenc Aaron Sola, que s’ha proclamat campió del llançament de pes amb un tir de 16 metres i 60 centímetres. L’atleta de l’AA Catalunya ha fet 21 centímetres més que el subcampió, Eloi Rovira (FC Barcelona), i 44 més que el 3r en discòrdia, José Javier Ortega (Cornellà At).
Marta Camps, atleta del Barcelona Atletisme
Marta Camps, atleta del Barcelona Atletisme
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es