Esports
Foto: Penya Ciclista d'Altafulla
29 de novembre del 2022
Resistència heroica dels ciclistes que han participat en la Titan de la Penya Ciclista Altafulla
La proposta ha comptat amb una desena de participants, que han completat un recorregut de 90 km i 1.400 metres de desnivell
La Penya Ciclista Altafulla ha dut a terme aquest diumenge 27 de novembre la Titan Desert particular, que ha tingut lloc entre Sant Andreu de la Barca i Sitges, amb anada i tornada. Un recorregut de 90 km i 1.400 metres de desnivell, que ha posat a prova a la desena de ciclistes que hi han pres part, la majoria dels quals ho han fet amb bicicleta elèctrica.

El president de l’entitat, Ildefonso Cuesta, ha fet una valoració positiva de la sortida, si bé ha reconegut que “ha sigut dura”. Quant als participants, hi havia alguns de la penya, i la resta eren coneguts de l’organitzador, que també és soci i que resideix a Sant Andreu de la Barca.

La sortida d’aquest diumenge no compta dins del calendari oficial de sortides, que va acabar el passat mes d’octubre. El nou començarà a partir de gener de 2023, i proves com aquesta podrien puntuar doble, ha dit irònicament Ildefonso Cuesta. Això sí, ha destacat la gran activitat que manté l’entitat.

Quant a l’Escola de Ciclisme, Cuesta s’ha mostrat plenament satisfet per l’evolució que té en el primer trimestre del curs 2022-23, en el qual compta ja amb una desena d’alumnes. Per tant, doncs, s’ha doblat el nombre de participants que van començar el passat mes de maig.
Ildefonso Cuesta, president de la Penya Ciclista Altafulla
Ildefonso Cuesta, president de la Penya Ciclista Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es