Esports
Foto: Penya Ciclista d'Altafulla
29 de novembre del 2022
Bon balanç de la Penya Ciclista Altafulla en la primera sortida amb el grup d’iniciació al BTT
La proposta ha sorgit des de l’entitat per donar resposta als veïns i veïnes que amb poca experiència per sumar-se a les sortides regulars
La Penya Ciclista Altafulla ha iniciat aquest diumenge 27 de novembre les sortides amb el grup d’iniciació al BTT, el ciclisme de muntanya, amb una ruta curta d’uns 20 km i de baix nivell tècnic al Roc de Sant Gaietà. La jornada inaugural ha comptat amb quatre ciclistes, “una participació minsa, però que ja està bé per algú que comença”, ha dit el president Ildefonso Cuesta en una entrevista al Baix Gaià Esports.

La iniciativa de crear aquest grup d’iniciació al BTT l’ha proposat un dels responsables de l’entitat, arran de les converses amb un grup d’amics i amigues. Aquests li van dir que “no s’atrevien a sortir amb nosaltres pel nivell i la durada de les sortides”, explica Cuesta. Aleshores, van convenir una alternativa per donar resposta a veïns i veïnes que, com ells, volen iniciar-se en la modalitat.

El president de la Penya Ciclista Altafulla, Ildefonso Cuesta, anima a tothom qui ho desitgi a sumar-se al grup d’iniciació al BTT. Els responsables els acompanyaran en tot moment, i permetran que “millorin la tècnica i descobreixin nous camins”, ha dit. Tot, a través de sortides curtes i de baix nivell tècnic com la d’aquest diumenge.

Els interessats a afegir-se al grup d’iniciació al BTT poden enviar un missatge als perfils de la Penya Ciclista Altafulla a Facebook o Instagram, o enviar un correu a l’adreça electrònica penyaciclistaltafulla@gmail.com. Les sortides es faran cada diumenge, a les 9h, amb sortida davant del Castell dels Montserrat d’Altafulla.
Ildefonso Cuesta, president de la Penya Ciclista Altafulla
Ildefonso Cuesta, president de la Penya Ciclista Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla