Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
29 de novembre del 2022
Els joves Atletes d’Altafulla puntuen amb bona nota al Cros del Catllar
La delegació altafullenca del CA Torredembarr suma tres primeres posicions de la mà de Mar i Emm Vendrell, i Miguel Serra
El Catllar ha estat l’escenari de la tercera prova puntuable de la Lliga Comarcal de Cros del Tarragonès amb el 1r Cros The British School of Costa Daurada. Els joves Atletes d’Altafulla han tornat a ser-hi presents de la mà del CA Torredembarra.

En la categoria Cadet, Mar Vendrell ha estat la guanyadora de la modalitat femenina, completant el circuit de 2 km en 8 minuts i 5 segons. L’altafullenca ha quedat per davant de la seva companya d’equip Anna Fortuny. I en la modalitat masculina, Martí Boada ha acabat 5è amb una marca de 7:22.

En la categoria Infantil, Emma Vendrell també ha pujat al primer esgraó del podi amb una marca de 7:25. Mentre que la seva veïna i companya d’equip Aral Alonso ha fet 4a amb un temps de 7:56. I en el vessant masculí, Miguel Serra, que s’estrena enguany, ha aconseguit la 1a posició amb una marca de 6:42.

D’altra banda, igual que en la segona prova a Vila-seca, el cros del Catllar ha comptat amb una cursa d’adults. Per part dels Atletes d’Altafulla hi ha participat Guillermo Alonso, que ha fet 5è en la modalitat masculina en creuar la línia de meta en 6:35.
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla