Esports
Foto: Anna Ortiz
22 de setembre del 2022
La palista Anna Ortiz es proclama campiona de 1a categoria del Gran Slam del Reus Monterols
L’altafullenca ha format tàndem amb Marina Guinart per sumar la segona victòria en un Gran Slam després del que va assolir a Figueres el passat mes d’abril
La palista Anna Ortiz s’ha proclamat campiona de 1a categoria del Gran Slam de pàdel disputat en el Reus Monterols. En aquesta ocasió ha format tàndem amb Marina Guinart, jugadora professional, primera en el rànquing català i 37à en el World Padel Tour.

L’altafullenca i Guinart s’han alçat amb el títol després de vèncer en la final a Cristina Gomis i Sandra Bellver per 6-2 i 6-4. Eren favorites després d’haver superat a les caps de sèrie número 1, Mireia Herrada i Sara Pujals, en les semifinals per 6-1 i 6-4.

Per Anna Ortiz, el del Reus Monterols és el segon Gran Slam que guanya en el 2022 després del que va aconseguir el passat mes d’abril al Club Tennis Figueres juntament amb Andrea Ustero. Els dos èxits se sumen als altres que ha assolit enguany amb el títol del World Padel Tour Next, que li va permetre debutar en el circuit professional del WPT.

Ara, l’altafullenca se centra en els següents reptes. El més immediat és el Gran Slam de Lleida, un tornegi que forma part del Circuit Absolut de Catalunya igual que el de Reus, i que se celebra aquest cap de setmana. Posteriorment, té intenció de jugar el WPT de Santander.
Social
Et recomanem
Neurona Fest, festival de comèdia i ciència d'Altafulla
3 i 4 de febrer, al Casal Auditori la Violeta
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca
Art al carrer
Diumenge 5 de febrer, de 10 a 15h, a l'Era del Senyor
Organitza Col·lectiu d'Art al carrer
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca