Esports
Foto: UE Creixell
09 de setembre del 2022
Els representants del Baix Gaià a Quarta Catalana ja coneixen el calendari de la temporada 2022-23
El Creixell, i els filials del Catllar i el Roda de Berà tornaran a representar la subcomarca amb l’objectiu de fer un pas endavant
Els equips del Baix Gaià a Quarta Catalana ja coneixen el calendari de la temporada 2022-23, que la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha publicat aquest divendres 9 de setembre. Igual que el curs anterior, la subcomarca tindrà tres representants: la UE Creixell, el CE El Catllar ‘B’ i l’Atlètic Roda de Berà ‘B’.

La FCF ha separat novament els equips tarragonins en dos grups, i els tres del Baix Gaià tornen a estar en el Grup 24. Els acompanyaran nou equips més, tres dels quals també continuen respecte al curs anterior com són el FC Tàrraco, l’Atlètic Vilabella i el CF Banyeres, vigent campió de lliga.

La resta de rivals són nouvinguts, i la majoria són filials. És el cas del CD Morell ‘B’, el Racing Bonavista ‘B’, i la UE Valls ‘B’. A banda, el CF Cunit és l’equip que aterra des de Tercera Catalana, mentre que el Col·legi Sant Pau Apòstol i el Nàstic Academy Soccer – Camp Joliu són de nova creació. Aquest últim amb un múscul econòmic important, que li atorga el cartell de favorit.

Quant a la competició, els representants del Baix Gaià debutaran el mateix dia i a la mateixa hora, el diumenge 25 de setembre, a les 17h. El Creixell ho farà a casa contra en Sant Pau Apòstol, i el Catllar i el Roda de Berà a domicili al camp del Racing Bonavista ‘B’ i el Cunit.

En la segona jornada hi haurà el primer derbi subcomarcal del curs, el Catllar – Creixell, el dissabte 1 d’octubre. Mentre que el Roda rebrà al filial del Valls, equip que també pretén l’ascens a Tercera.

Precisament, pel que fa als duels entre els representants del Baix Gaià, el segon enfrontament serà el del Catllar i el Roda, el dissabte 5 de novembre, en la J7. Tres jornades després, el diumenge 27 de novembre, el Creixell rebrà al filial rodenc en l’avant-penúltima jornada.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla