Esports
Foto: Altafulla Ràdio
23 de juny del 2022
El Club Patí Torredembarra patina a casa en el IX Campionat d’Espanya de Solo Dance
L’entitat participa de la mà de cinc patinadores i un patinador, que somien amb el podi, a banda de gaudir de l’experiència
El Club Patí Torredembarra actua d’amfitrió en el IX Campionat d’Espanya de Solo Dance en les categories Juvenil, Junior i Sènior, que se celebra entre aquest dijous i dissabte al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra. La cita comptarà amb 84 patinadors i patinadores de 32 clubs de l’Estat, entre els quals hi ha campions d’Espanya, Europa i el món.

L’entitat local participa de la mà de sis esportistes, les juvenils Lídia Alomà i Marta Roca, el junior Ot Font, i les sèniors Paula Martínez, Elena Fortuny i Ariadna Gironès. La presidenta, Anna Arias, ha assegurat que afronten la cita “amb bones perspectives”, i que tots aspiren al TOP-10, “fins i tot hi ha algú que pot estar més amunt”, ha sentenciat.

En una entrevista al Baix Gaià Esports, els patinadors i patinadores del Club Patí Torredembarra han explicat amb quin objectiu arriben al Campionat d’Espanya. La juvenil Lídia Alomà i el junior Ot Font, faran tot el que sigui possible per estar al podi, però sobretot, tenen clar que han de gaudir l’experiència.

Pel que fa a les tres patinadores sèniors, mantenen el discurs dels seus companys, i a la vegada treuen ferro al fet d’obtenir una plaça inferior a la qual aspiren. O de quedar-se fora del podi. Al final, argumenten, el més important és fer-ho el millor que sigui possible, i si després hi ha algú que ho fa millor, només queda felicitar-lo.

El Campionat d’Espanya de Solo Dance comença aquest dijous, a les 17.15h, al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra. La cloenda serà el dissabte, a les 20.30h.
Anna Arias, presidenta del Club Patí Torredembarra
Lídia Alomà i Ot Font, patinadors del Club Patí Torredembarra
Elena Fortuny, Ariadna Gironès i Paula Martínez, patinadores del Club Patí Torredembarra
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla