Esports
Foto: CF Gavà (Laia Inés)
22 de juny del 2022
El Catllar aposta per la continuïtat de cara a la nova temporada a Primera Catalana
El club del Baix Gaià ha anunciat ja 9 renovacions, i l’arribada d’Hugo Sánchez i Ramón Miranda
El primer equip del CE El Catllar agafa forma. El conjunt del Baix Gaià es troba immers en la planificació de la temporada 2022-23, en la qual competirà novament a Primera Catalana després d’haver assolit la permanència en el curs que ha finalitzat recentment. L’aposta és clara, mantenir el bloc d’enguany, i potenciar-lo amb jugadors que ajudin a esmenar les posicions més dèbils.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, així ho anunciava en una entrevista al Baix Gaià Esports a principis de juny. Tres setmanes després, el club ha anunciat la renovació de 9 futbolistes, i encara hi haurà cinc o sis més. Pel que fa als fitxatges, deia que l’objectiu és prioritzar “les persones als futbolistes perquè el més important és el bloc”.

Els jugadors que ja han renovat amb el Catllar són Jordi Prades, Rafael Ribeiro, Albert Rull, Òscar Pérez, Gonzo García, Arnau Ollé, Erik Barroso, i Sergio Rodríguez. Com dèiem, hi haurà alguns més per complir amb el que explicava González, la voluntat de comptar amb 15 o 16 futbolistes de l’última campanya.

Pel que fa al capítol de fitxatges, el Catllar ja ha tancat dos reforços. El primer és Hugo Sánchez, interior que arriba del Gavà, en el qual ha jugat 26 partits, 12 com a titular i 14 com a suplent. La seva joventut encaixa amb la nova filosofia del club. I la segona incorporació és la de l’extrem Ramón Miranda, que aterra des de la UE Valls, on ha jugat 22 partits, 9 com a titular i 13 com a suplent.
Àlex González, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla