Esports
Foto: Club Patí Torredembarra
28 d'abril del 2022
Èxit d’organització i resultats pel Club Patí Torredembarra en el Campionat de Tarragna de Solo Dance
L’entitat suma sis campionats, i set podis més, i estarà al Campionat de Catalunya de la mà de 17 patinadors i patinadores
El Club Patí Torredembarra va acollir el passat cap de setmana el Campionat de Tarragona de Solo Dance 2022 al Pavelló Sant Jordi. La cita va ser un èxit, tant pel que fa a l’organització com pel nombre de participants i els resultats obtinguts a escala local. Així ho ha assegurat la presidenta, Anna Arias, en declaracions al Baix Gaià Esports.

L’amfitrió ha signat una gran quantitat de podis. Cal remarcar que ha estat l’entitat que més esportistes ha aportat a la competició. En la categoria Sènior femenina, Ariadna Gironès s’ha proclamat campiona per davant d’Elena Fortuny i Paula Martínez, amb Janet Jordan en la 4a plaça.

Pel que fa a les categories de base, Ot Font ha estat el campió Junior masculí. Tot i no tenir oposició, cal destacar que ha assolit la millor puntuació del torneig amb 122,55 punts. I en la categoria Juvenil femenina, la torrenca Lidia Alomà s’ha imposat a les companyes d’equip, Marta Roca i Clàudia Cano.

En Cadet, Joan Jardí s’ha imposat, sense oposició, en la branca masculina, mentre que Ainhoa Garcia ho ha fet en la femenina, amb Laura Pachon com a subcampiona. En Infantil femení, les quatre participants han estat del Club Patí Torredembarra: Paula Fortuny, Ariadna Terlizzi, Celia Pérez i Meritxell Boronat, per aquest ordre. I en Aleví femení, Aina Sumoy ha estat subcampiona, amb Aina Fernándes en la 4a plaça.

Més enllà dels podis i els trofeus, en la competició estava en joc l’accés al Campionat de Catalunya, que tindrà lloc en dues seus. Les categories Aleví, Infantil i Cadet es disputaran el pròxim cap de setmana a la Jonquera, i les Juvenil, Junior i Sènior se celebraran el 28 i 29 de maig a Cunit. La delegació torrenca hi serà present en ambdues cites de la mà de 17 patinadors i patinadores.
Anna Arias, presidenta del Club Patí Torredembarra
Anna Arias, presidenta del Club Patí Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla