29 de novembre del 2021
El Roda de Berà cau plantant cara davant el Reddis (1-2)
La llosa del 0-2 en la primera part és massa gran per als del Baix Gaià, que han cercat l’empat fins al final
L’Atlètic Roda de Berà ha cedit aquest dissabte davant el CF Reddis per 1-2 en l’última jornada de la primera volta al subgrup 8A de Segona Catalana. Els rodencs, malgrat la derrota, han tornat a mostrar que tenen el nivell per competir davant els millors equips de lliga, i aspiren a repetir-ho en la segona part de la primera fase.

El Reddis ha assegurat bona part del triomf en la primera part amb els gols d’Erik González i Uri Benito, que han situat el 0-2 en el temps descans. Malgrat el resultat, el Roda ha cregut en la remuntada, i ha estat capaç d’escurçar la diferència per mitjà de Miguel Ángel Contreras.

Finalment, l’esforç en el tram final ha estat insuficient per aconseguir, com a mínim, un punt.
L’entrenador del Roda ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio que “ha estat un partit molt disputat” davant el millor equip de la primera volta. Igualment, ha assegurat que el vent va evitar veure un enfrontament encara millor, i que el Reddis ha sabut adaptar-se a aquest context.

Kiki Torres també ha felicitat els seus futbolistes per l’esforç que han fet davant el Reddis, i sobretot, en el global de la primera volta. Els rodencs, que el passat cap de setmana van convertir-se en el primer equip a derrotar el Cambrils Unió, són 3rs amb 22 punts.

El Roda de Berà repetirà a casa davant la Floresta en la primera jornada de la segona volta. El partit es disputarà el dissabte 11 de desembre, a les 17h.