25 de novembre del 2021
L’Altafulla femení paga molt car les errades en les dues àrees davant el Vila-seca (1-5)
La manca d’encert i les concessions defensives faciliten la feina a les visitants
El CE Altafulla femení ha perdut aquest dimecres davant el CF Vila-seca per 1-5 en el partit corresponent a la J4, ajornat en el seu dia. Les abelles han fet un mal partit, i han pagat car els errors en les dues àrees, com ha reconegut l’entrenador Marc Pérez en declaracions a Altafulla Ràdio.

Les groc-i-negre han sigut superiors en els primers 20 minuts de la primera part. El fet de desaprofitar les diverses ocasions, que han tingut per estrenar el marcador, els han pesat quan les visitants han marcat el 0-1 en un contraatac. Dos errors de marcatge han motivat el 0-3 al descans.

En la represa, les altafullenques han sortit predisposades a capgirar la situació, però novament han comès dos errors flagrants, que han permès al Vila-seca encarrilar el partit. Dues accions de remat, i dos refusos que les locals han guanyat per marcar el quart i el cinquè gol.

L’Altafulla ha seguit buscant el primer gol, i finalment l’ha trobat amb un gol de Laia Gutiérrez quan faltaven 12 minuts per al final del partit. La mala selecció de tir, els pals i la bona actuació de la portera visitant, l’han privat d’obtenir un resultat millor.

L’entrenador, Marc Pérez, ha assegurat que és un cop dur perquè “el rival és del nostre nivell i hem estat incapaces d’oferir el mateix rendiment que el del darrer partit contra el Montblanc”. No obstant això, s’ha mostrat convençut de refer-se com han fet en altres ocasions.

Les abelles descansen aquest cap de setmana perquè han hagut d’ajornar la visita d’aquest dissabte al matí al camp del Falset. Per tant, tindran una setmana extra per preparar el següent compromís a casa davant el Cambrils Unió, un dels candidats al títol.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats