Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
25 de novembre del 2021
Més de 200 persones es fidelitzen al programa d’activitats del Gimnàs Municipal d’Altafulla
Entre les activitats hi ha gimnàstica abdominal hiporessiva, pilates, dansa adreçada al públic juvenil, aeròbic fitnes o musculació
El Gimnàs Municipal d’Altafulla, ubicat al Pavelló Municipal, ha tingut una “molt bona resposta” per part dels usuaris i usuàries d’ençà que es va reprendre el programa d’activitats esportives el passat mes de setembre.

Segons dades facilitades per la regidoria d’Esports, que encapçala l’edil Àlex Cañas, un total de 221 persones practiquen de manera constant alguna de les activitats programades al pavelló al llarg de la setmana. El programa de propostes inclou la gimnàstica abdominal hiporessiva, pilates, dansa adreçada al públic juvenil, aeròbic fitness, cardio boxing, musculació, tonificació, i circuit fitness.

El regidor d’Esports, Àlex Cañas, celebra que “la resposta per part de la gent ha estat fantàstica”, al mateix temps que destaca que “la demanda ha anat creixent des de la posada en marxa a principis de setembre”. Igualment, ha dit que “els usuaris estan contents, cada dia hi ha més assistència, i la gent que en un principi no ho veia clar, en el moment de provar-ho ja s’hi ha quedat’, ha sentenciat l’edil d’Esports.

Els interessats a fer ús del gimnàs han de presentar una instància específica a l’Ajuntament. Per a resoldre dubtes o demanar més informació es pot contactar a través del correu electrònic poliesportiualtafulla@gmail.com.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla