24 de novembre del 2021
El Juvenil de l’Altafulla supera a la Riera en un duel de màxima igualtat (2-3)
El Cadet compleix davant el Base l’Arboç ‘B’, tot i acabar amb 9 jugadors, i l’Infantil perd dos punts davant el Sant Pau
Els equips de Futbol 11 de l’Escola del CE Altafulla quasi han aconseguit el segon ple de victòries seguit en la darrera jornada. El triomf més destacat és el del Juvenil, que s’ha imposat en el derbi contra la Riera per 2-3 amb els gols d’Ismael El Hamdouni, Izan Sambonete i Àlex de Lamoga.

L’entrenador de l’Altafulla, Jonatan Pérez, ha ratificat la igualtat entre ambdós equips, que indica el marcador. Igualment, ha assegurat que és un triomf important, que augmenta l’ànim de l’equip perquè el manté entre el grup d’aspirants a l’ascens.

El Cadet ha complert els pronòstics, i ha guanyat al camp del Base l’Arboç ‘B’ per 1-3 tot i acabar amb 9 jugadors. Després que els locals igualessin el gol de Gael González, Àlex Padilla ha estat decisiu amb una dobleta. La part negativa és l’expulsió, per doble amonestació, de González i Joel Escuredo.

Quant a l’Infantil, ha empat a tres gols contra el Col·legi Sant Pau Apòstol. Aleix Parra ha avançat l’equip de Dani García, que més tard ha hagut de remuntar un 2-1 amb la dobleta d’Iker Roman. Malauradament, Pau Noblia ha fet el 3-3 amb un gol en pròpia porteria quan faltaven 2 minuts per arribar al final.

El pròxim dissabte, l’Infantil rep el Vendrell ‘B’ a les 12.45h, mentre que el Juvenil fa el mateix amb el Catllar a partir de les 19.30h. El Cadet descansa.