23 de novembre del 2021
Cop de realitat del CB Altafulla – BBG a la pista del CB Vila-seca (77-49)
Els altafullencs paguen la pèssima primera part, malgrat la reacció en la segona i els 24 punts de Carlos Gallego
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha patit aquest diumenge una dura derrota a la pista del CB Vila-seca per 77-49. Els altafullencs tenien l’objectiu de mantenir la bona línia competitiva dels últims partits, i discutir la victòria a un rival directe, i malauradament han estat incapaços d’aconseguir-ho.

A diferència de l’últim partit, l’equip de David Ruiz ha tingut molts problemes en la primera part. El 30-14 del primer quart, i el 19-10 del segon, han estat decisius, com ha reconegut el tècnic en declaracions a aquesta casa.

La reacció de la segona part, amb el 16-13 del tercer període i el 12-12 del quart, només ha servit per evitar que la diferència encara fos més gran. Igual que els 24 punts de Carlos Gallego, màxim anotador del partit.

El CB Altafulla prepara ja el pròxim compromís davant el Reus Deportiu, cuer del grup amb set derrotes en el mateix nombre de partits. El partit es disputarà el diumenge 28 de novembre a les 10h al Pavelló d’Altafulla.