22 de novembre del 2021
L’Altafulla femení supera el Montblanc en un partit de màxima igualtat (3-2)
L’actuació d’Elsa Gutiérrez a la porteria ha estat clau per sumar la tercera victòria seguida davant un rival directe
El CE Altafulla femení ha aconseguit aquest diumenge la tercera victòria seguida al vèncer el CF Montblanc per 3-2 en el partit corresponent a la J8 de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles s’han hagut d’emprar a fons per superar a un rival directe, que els ha plantejat un partit difícil i exigent.

Bona part de la victòria recau en l’actuació de la portera Elsa Gutiérrez, que ha mantingut la porteria a zero en els pitjors minuts de l’equip en la primera part. Les groc-i-negre també han generat diverses ocasions, tot i que no tan clares. No obstant això, s’han avançat abans del descans amb un remat de cap de Lorena Giménez a la sortida d’un córner.

Les visitants han capgirat el marcador en els sis primers minuts de la segona part per mitjà d’Anna Anglès i Laia Fornès. Afortunadament, l’Altafulla ha tornat a empatar en la següent jugada, amb un xut de Nerea Recasens des del centre del camp.

El 2-2 ha atorgat confiança a l’Altafulla, que a partir de llavors ha sigut millor, i ha generat ocasions per posar-se per davant. Finalment ho ha aconseguit amb un penal sobre Giménez, que ella mateixa ha transformat.

En els darrers minuts, el Montblanc ha cercat l’empat amb insistència, i ha tingut dues ocasions molt clares, que Elsa Gutiérrez ha refusat, per arrodonir una actuació excel•lent. La seva feina sota els pals, i la competitivitat del col•lectiu, fan que l’equip empati a 12 punts amb el Montblanc.

L’Altafulla juga aquest dimecres davant el Vila-seca el partit corresponent a la 4a jornada, ajornat en el seu dia. Mentre que dissabte visitarà el Falset. Per tant, una setmana exigent, en la qual intentarà mantenir la bona línia de resultats.