Esports
Foto: Altafulla Ràdio
29 d'octubre del 2021
Repte majúscul de l’Altafulla femení al camp de la Floresta
Les abelles, que recuperen a diverses jugadores per a la causa, són conscients de la dificultat del partit, però no renuncien a res
El primer equip femení del CE Altafulla reprèn aquest diumenge la competició després d’ajornar el partit del passat cap de setmana contra el Vila-seca, i ho fa visitant el difícil fortí de la Floresta (17.30h). Les abelles s’enfronten a un dels candidats al títol de lliga, i el qual sempre els ha superat amb resultats contundents.

Les groc-i-negre són conscients de la dificultat del partit, si bé pretenen plantar cara amb les seves armes. Així ho ha assegurat el tècnic, Marc Pérez, qui ha insistit en la idea d’aconseguir un bon resultat, o si més no, competir millor que en els últims enfrontaments.

L’entrenador banyerenc compta amb baixes importants a la defensa com Elena Riera, Elvira Boronat i Montserrat Vendrell. Per contra, i són bones notícies, recupera a diverses futbolistes com Marta Ramos, Gesa Miret, i Judith Mata. També a Champi, que només ha pogut jugar el primer partit de lliga, i Lorena Giménez, que debutarà a la lliga.

L’Altafulla tindrà davant a una Floresta, que seguint la tònica de les darreres temporades, està guanyant amb facilitat als equips de la zona mitjana i baixa de la classificació: contra el Tàrraco (0-10), el Montblanc (7-1), i el Falset (1-9). Les tarragonines són 4es amb 9 punts, i compten amb un partit menys respecte als tres equips que té per davant.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla