11 d'octubre del 2021
El Torredembarra es retroba amb la victòria en un festival de gols davant l’Alcover (4-3)
La Riera suma el primer punt de la temporada amb un empat de prestigi al camp de l’Atlètic Valls
El cap de setmana ha estat positiu per als representants del Baix Gaià al Grup 3 de Tercera Catalana. El Torredembarra s’ha retrobat amb el triomf al vèncer l’Alcover per 4-3, mentre que la Riera ha sumat el primer punt amb un empat al camp de l’Atlètic Valls.

La Torre ha hagut d’afrontar un partit més difícil del que semblava a la mitja hora de joc, després de situar-se amb un 2-0 gràcies a Antonio Montserrat i Adrián Frutos. L’Alcover ha igualat amb un gol abans del descans de Jordi Feliu i un altre d’Oriol Plana en l’equador del segon temps.

Martí Puig ha tornat a posar els torrencs per davant en el 68’, i els de l’Alt Camp han respost novament per mitjà de Joan Civit en el 71’. Finalment, Guillermo Montserrat ha anotat el gol del triomf en el 76’. El tècnic de la Torre, Jordi Araus, ha reconegut que han “patit massa” per assegurar la victòria.

Quant a la Riera, ha estat capaç d’igualar un 2-0 en contra al camp de l’Atlètic Valls. El gol de Tommy Anguita abans del descans, i l’expulsió d’Isaac Romera en el 68’, han permès que Marco Garcia Castrillon hagi fet l’empat quan restaven 7 minuts.

El tècnic de la Riera, Nil González, ha lamentat que l’equip novament ha encaixat aviat, tot i que ha realçat la capacitat de supervivència i de resposta de l’equip.

Amb els resultats d’aquest cap de setmana, el Torredembarra és 4t amb 9 punts, i la Riera és 15a amb 1. El pròxim dissabte, la Torre visita al Pla de Santa Maria (18h), mentre que diumenge, la Riera rep el Segur (12h).