Esports
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
08 d'octubre del 2021
Doble duel entre el Baix Gaià i l’Alt Camp a Tercera Catalana
El Torredembarra rep a un Alcover amb dues cares, i la Riera visita a un Valls que tampoc ha puntuat
El cap de setmana de futbol regional ens regala un doble enfrontament entre els representants del Baix Gaià i l’Alt Camp al Grup 3 de Tercera Catalana. Tant el Torredembarra com la Riera afronten els compromisos davant l’Alcover i l’Atlètic Valls amb l’objectiu de sanar les ferides de les derrotes de l’última jornada.

El Torredembarra rep aquest dissabte, a partir de les 18h, a l’Alcover, després de perdre el primer partit de la temporada contra el Base Pallaresos. El 3-0 va fer mal al conjunt torrenc, que fins aleshores havia mostrat una versió més sòlida i eficaç. Davant té un rival que ve de caure golejat contra l’Arboç (0-4), però que una setmana abans havia assaltat el camp del Sant Jaume (1-2).

El davanter de la Torre, Guillermo Montserrat, ha assegurat que buscaran el triomf per “evitar entrar en males dinàmiques”, de les quals és molt difícil sortir. Ja ho van experimentar el curs anterior, en circumstàncies ben diferents, això sí.

Per la seva part, la Riera visita a partir de les 18.30h a l’Atlètic Valls en un duel entre dos equips que compten els seus partits per derrotes. Els vallencs, això sí, han jugat un partit menys perquè van descansar en la primera jornada. Després, han cedit contra el Segur (1-4) i el Vendrell (2-1).

L’equip rierenc va fent passes endavant, però és incapaç de materialitzar-les en bons resultats, sobretot per la fragilitat defensiva que mostra.

La 4a jornada de Tercera Catalana està marcada pels dos derbis del Baix Penedès, i de proximitat, perquè el Sant Jaume rep el Llorenç i el Segur al Vendrell.
Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla