Esports
Foto: Àngel Batlle
29 de juny del 2015
El Campionat d’Espanya de Trial rep a Torredembarra 170 participants
En la cita, que ha esdevingut una de les més concorregudes dels darrers anys, hi han pres part els millors pilots del món
170 participants han pres part aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de Trial, celebrat al Bike Park de Torredembarra. Probablement, una de les edicions més participatives dels últims anys, i també una de les competicions més concorregudes pel que fa també a públic.

En una prova única, el campionat ha acollit els millors pilots del món, i ha seguit el format de competició que s’utilitza en proves de caire mundial. Amb una semifinal amb tots els pilots Elit, una final amb els vint millors, i una súper final amb els quatre millors. Els grans vencedors de la prova han estat Rafael Tibau en Elit M26, Benito Ros en M20 , Carla Caballé en categoria femenina, Juan Pedro García en M30, Eloi Palau en Júnior, Domènec Lladó en Cadet, Toni Guillén en Infantil, Alan Rovira en Aleví i, en principiant, Jordi Lestang. Àngel Batlle, organitzador de la prova i president del Club BikeTrial Costa Daurada de Torredembarra, es mostra més que satisfet.

Les dimensions de la competició requerien un gran esforç d’organització que ha recaigut sobre les espatlles del propi Àngel Batlle.

El que ha esdevingut una autèntica festa del trial ha estat amenitzada amb les actuacions musicals dels grups locals ‘La Juanna’, i ‘Green hot Chilli peppers’.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla