02 de maig del 2021
L’Altafulla guanya al Racing Bonavista amb un gol d’Aida Guerra en l’últim minut
Les abelles capgiren un 2-0 davant un rival molt competitiu, i s’apropen al podi de la classificació
El primer equip femení del CE Altafulla ha hagut d’apel•lar a l’èpica per aconseguir guanyar al camp del Racing Bonavista i assolir la tercera victòria de la temporada, la segona de manera consecutiva. Les groc-i-negre perdien per 2-0 quan quedaven 23 minuts per al final, i han capgirat el marcador amb un gol en l’últim minut.

L’Altafulla ha començat el partit amb més problemes dels que preveia, davant un rival ordenat i intens en cada acció. Tot i això, ha disposat de tres ocasions molt clares per avançar-se amb dos remats de Champi, que no els ha pogut dirigir cap a porteria, i un remat d’Aida Guerra, que s’ha estavellat contra el pal.

Per contra, el Racing Bonavista sí que ha encertat en la primera oportunitat amb Andrea Lozano anotant des de dins de l’àrea. Tot seguit, Champi ha tornat a perdonar en una bona jugada combinada amb Laia Gutiérrez i Judith Mata.

En la segona part, el guió no ha canviat. Les abelles seguien tenint problemes per elaborar el joc, i les locals ho han aprofitat per fer el segon per mitjà de Lucia Acero en el 47’.

La reacció de l’Altafulla ha tingut lloc 10 minuts més tard amb una jugada de Laia Gutiérrez per la banda esquerra, que ha guanyat la línia de fons i ha servit la pilota perquè Aida Guerra marquès a plaer. Gutiérrez ha fet el gol de l’empat en el 70’ amb un remat des de dins de l’àrea, en la mateixa posició on Guerra ha marcat el gol de la victòria. Nerea Recasens ha servit ràpida una falta per Champi, que ha assistit a l’exjugadora del Bellvei.

En l’última acció del partit, la falta d’indecisió entre Elsa Gutiérrez i Recasens quasi acaba amb l’empat a tres, però la pilota ha sortit per la línia de fons, originant un córner sense cap tipus d’incidència.

La jugadora, Montse Vendrell, ha reconegut que han sortit confiades, tot i que també ha elogiat la mentalitat amb la qual han afrontat la resta del partit per capgirar el marcador i sumar la segona victòria seguida.

20210503_VENDRELL_Dormides

L’Altafulla se situa 7è amb 9 punts, quedant-se a tres de la 2a, la 3a i la 4a plaça que defensen el Cambrils Unió, la Selva del Camp i l’Atlètic Valls, si bé aquests dos últims compten amb un partit més. El pròxim cap de setmana, les abelles rebran a la Floresta en un dels partits més difícils del curs.