07 d'abril del 2021
El Catllar fa un pas enrere en l’objectiu de mantenir la categoria al caure contra el Santboià (0-3)
Els catllarenc van encaixar els tres gols en la primera part, i no van mostrar cap símptoma de reacció en la segona
El CE El Catllar va patir diumenge una derrota molt dolorosa contra el Santboià en un partit que havia marcat en vermell en el calendari i en el qual esperava que el rodatge de les setmanes prèvies i les darreres incorporacions donessin els seus fruits en forma de victòria.

El tècnic, Isaac Fernández, ha reconegut que confiaven a “poder competir” contra el conjunt del Llobregat, que va encarrilar el triomf amb tres gols en la primera part, un de penal, un altre de córner i l’últim amb un golàs imparable per Aleix Bel. Igualment, i malgrat la mala dinàmica de resultats, està content amb la progressió dels seus futbolistes.

L’entrenador del Catllar també creu que en les pròximes setmanes s’ha de veure si finalment l’equip pot capgirar la situació, i com a mínim, lluitar per la permanència fins al final de la lliga en el marc d’una temporada atípica i plena d’obstacles.

La derrota manté al Catllar últim en la classificació amb 1 punt de 18 possibles, i es queda a 8 unitats de la permanència que marquen el Gavà i el mateix Santboià amb 9 punts. Amb tot, el camp del Vilanova, líder destacat amb 15 punts, no sembla el millor escenari per capgirar la dinàmica en la següent jornada.